256054959.8dd5717.ef4b65fece9c478183833ae5ceca419f

Instagram játék szabályzat

2019. Július 8-án , az instagramon induló Nyereményjáték menete és szabályzata:

Összeálltunk 5-en anyukák, abból a célból, hogy erősítsük az instagramon egymást és a játékban szereplő magyar márkákat. A nyeremények összértéke több, mint 250.000 forint, amin 2 szerencsés nyertes osztozhat.

✨A játékban való részvétel feltételei:

  1. Követni a jatékban résztvevő felhasználókat:

@doboagi @inezpriger @szentjobbi_kriszta @sylviszilagyi @tucsii

A játékban való részvételhez, mindenkit követni kell a lánc résztvevői közül.

  1. Lájkold a képet és írd a kép alá kommentben, hogy a baba vagy kisgyerek kategóriára pályázol és taggeld be egy vagy két barátodat, akik szintén szívesen indulnának a nyereményért! 
  1. Ezt ismételd el addig, amíg vissza nem érsz az első emberhez, akitől indultál. 

A nevezésed kizárólag akkor érvényes, ha mindenkit követsz, like-oltad azt a képet, kommenteltél és betagelted 1 vagy 2 ismerősödet.

A NYEREMÈNY TARTALMA:

@adamo_hammock Babahinta, állvány, junior hinta, játszószőnyeg, textil pelenka szett –  választható színben

@yogoplayshop : játéktároló zsák, Kalapálós – játék autók,  Méhkasok, Bambusz osztott tányér, forgó – pasztell, párosító puzzle – bizonyos termékek választható színekben

@lininibabywear: 5 db body, 5 db nadrág, 3 db rövidnadrág, 3 db trikó, 3 db pulóver, 2 ruha  – minden választható színben

@babies_on_board  babafészek, játék tároló, hálózsák, lámpa, rácsvédő, takaró

A nyereményjáték 2019. 07.16 -án éjfélkor zárul.

2 nyertest sorsolunk a játék zárása után, amit 48 órán belül hirdetünk ki. A nyertesek nem választhatják meg a nyereménycsomagot, nem kérhetik azok cseréjét.

A nyertesek, nyereményeket nem válthatják pénzre sem a Szervezőknél, sem a játékban résztvevő cégeknél.

A részvételhez minden lépést be kell tartani! A nyereményjátékban a 14. életévüket betöltött, cselekvőképes, természetes személyek vehetnek részt. 14-18 éves korig a játékhoz szülői beleegyezés szükséges. A jelentkezők a nyereményjátékban történő részvételükkel maradéktalanul elfogadják a jelen Játékszabályzatban foglaltakat. Játékost terheli a saját részvételéhez szükséges technikai és egyéb feltételek megteremtése, fenntartása és az ezekből származó minden költség és felelősség viselése (internetkapcsolat, mobiltelefon stb..) A Szervezők nem felelősek azokért, a nyertest vagy bármely harmadik felet érintő esetleges károkért vagy személyi sérülésekért, amelyek a nyeremény bármely módon történő felhasználásából adódnak. A változtatás jogát a szervezők fenntartják.

Játékos és Szervezők kijelentik, hogy az Instagram Platform üzemeltetőjét Instagram, LLC-t (1601 Willow Rd., Menlo Park California 94025, USA) (a továbbiakban együtt „Instagram”) teljes mértékben felmentik minden, jelen Játékkal kapcsolatos kártérítési, illetve jogi felelősség alól. Szervezők kijelentik, hogy jelen Játék – az Instagram Platform használatán túl –nem áll kapcsolatban a Instagram-mal, a promóciót sem az Instagram nem támogatja, ajánlja vagy szervezi. A játékban való részvételhez nem szükséges vásárlás.

Facebook Kommentek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.