256054959.8dd5717.ef4b65fece9c478183833ae5ceca419f

Fodrász -nem otthon-

Ahogy az otthoni hajvágás végén fogadkoztunk, a második alkalommal már tényleg nem engedtünk a fodrász témából és amikor pár hetet Pécsen töltöttünk a családomnál, elmentünk. 

 

 

Meglepődtem, mert mindenre számítottam, csak arra nem, hogy egy hang nélkül, jókedvűen fogja végigülni az egészet az ölemben.

Azt hittem ez úgy fog kinézni, hogy mindenki síkideg, a hajszárítók zúgását a gyerek túlordítja, a fodrász erőltetetten mosolyog és ahol körbenézve embereket látok, akik alig várják, hogy elhúzzunk onnan.

Így visszaolvasva, valószínűleg a lehető legrosszabbat képzeltem el. 😀 (Ami egyébként nem is csoda, amilyen rémtörténetek keringenek az első hajvágással kapcsolatban.) Mindenesetre hihetetlenül boldog vagyok, hogy jókedvűen, ordibálás és mindenféle extra figyelemelterelés vagy szórakoztatás nélkül sikerült ezt megugranunk.

10 perccel az időpontunk előtt érkeztünk, ami visszanézve jól jött ki, mert így Alex megszokta a helyet, élvezte, hogy szaladgálhat és felfedezhet, nem pedig hirtelen lett leültetve egy idegen helyen, idegen emberekkel körbevéve.

A sarokban volt egy doboz tele játékokkal, de Alexet nyilván jobban lekötötték az ollók, hajcsavarók és minden más, ami nem az ő kezébe való, úgyhogy ezekkel is elvolt egy darabig. Az “akciókor” óriási segítségemre volt Anya és Andris, egy iPad, egy kis kaja és persze a fodrász, Lili profizmusa. Tök természetesen, ügyesen nyúlt Alex hajához, kicsit sem kapkodva.

Fontos szempont volt, hogy egy olyan ember vágja a baba haját, akinél már sok gyereket járt és tudja hogy kell hozzáállni vagy adott esetben kezelni a problémás viselkedést.

Szerencsére a problémás viselkedést otthon hagytuk és így az első IGAZI hajvágás egy vicces és jó élmény lett.

(Alex budapesti “álomfodrászát” egyébként még keressük, úgyhogy várom a tippeket..)

Facebook Kommentek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.