256054959.8dd5717.ef4b65fece9c478183833ae5ceca419f

Adventi naptár ötletek

Alex már annyira értékeli az ajándékokat, hogy mindenképpen szerettem volna neki kitalálni valami jópofa adventi naptárat, ami lehetőleg nem csokikat tartalmaz. Így is van elég bajom az evésével, nem hiányzik, hogy megtudja mi az a csoki és azt akarja enni mostantól bármikor, amikor meglát egyet.

 

Szerencsére egész hamar belebotlottam a Schleich adventi naptárába, ami több fronton telitalálat neki. Állatőrület van most nálunk és hangos felkiáltás van, ha bármilyen fajtát meglát, ha pedig tud velük szerepjátékot játszani -azaz van hozzájuk kiegészítő-, még jobb. A naptár 4-5 állatfigurát rejt és nagyon sok kiegészítő dolgot, köztük kis házikót, etetőket, állateledeleket, mindenfélét.

Bár ez a naptár is úgy van kitalálva, mint általában a többi, hogy nyitható ablakos a kiszerelés, én szerettem volna egy sajátot csinálni, hogy elmondhassam, kivettem a részem a dologból, ezért vettem pár kelléket és nekiálltam kártyákat gyártani és zacskókat dekorálni, amibe belepakoltam a kisállatokat és a többi dolgot. A papírzacskókat a BalogCímkében vettem, a kártyákat és egyebeket pedig az elmúlt években halmoztam fel, de leginkább IKEA-s cuccok.

Mindig az a bajom, hogy nem írok szépen, de szerencsére a Pinterest erre is megoldást nyújt és fent van csomó nyomtatható adventi naptár és szám.

Például: ITT  vagy ITT  vagy ITT .

Mellettem ült, miközben csináltam, néha mesét nézett, néha festegetett kicsit, mikor mihez volt kedve. A meglepiket természetesen nem akkor tettem bele a zacsikba, amikor Ő ott volt, csak a csomagolás készítésést látta, de szerintem -bár elég okos – még nem rakta össze a képet, hogy mi is készült pontosan. 🙂

A KreatívJátéknál egyébként több féle ilyen játékos adventi naptár van, nagyon jópofák, érdemes körülnézni.

Andrisét és elkészítettem, ha már benne voltam a dologban, megmutatom ezt is. Kicsit minimálabb lett, a tartalmát tekintve is. 🙂 A számokat INNEN és INNEN  töltöttem le és itthon kinyomtattam.

Papírzacskók: BalogCímke

Arany- fekete festék: KreatívJáték

Madzag: IKEA

Adventi naptár: KreatívJáték

Egy szerencsés valaki pedig megnyerhet egy ugyanilyen Schleich naptárat a kisfiának / kislányának, ha megnézitek a KreatívJáték facebook oldalán a teendőket! 

Pinteresten pedig felfedeztem pár elég menő naptárat, ha esetleg Ti még keresnétek az igazit.

 

MentésMentés

MentésMentésMentésMentés

Facebook Kommentek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.